Retourbeleid

Hoe retourneer je bij ons?

Je bestelde item(s) met uitzondering van SIERADEN kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren

- Retourneren is op eigen kosten en verantwoording. Hierbij geldt dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.  ( Bewaar ten alle tijden je track en trace goed )

- Je kunt hieronder ons retourformulier downloaden. Deze dien je volledig ingevuld met je retourzending mee te sturen (Alleen het retourformulier is genoeg). 

- De item(s) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze gestelde retourvoorwaarden.

- Na het gereed maken van jouw retourzending kun je deze met zelfgekozen leverancier terug sturen. En zullen wij je retour verwerken zodra wij deze ontvangen hebben.

SALE retourneren?

Sale items mogen retour worden gestuurd bij ons. Indien deze in originele/nieuw staat worden geretourneerd en voldoen aan onze andere retour voorwaardes zoals genoemd in het beleid. Denk aan termijn, geen vlekken etc.

Wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Wij doen ons best om je retour zo snel mogelijk te verwerken na ontvangst. Wij doen dit binnen 7 dagen nadat het bij ons is afgeleverd.

Na het ontvangen van de bevestiging dat je retour is verwerkt kan het 1-3 werkdagen duren voordat het geld weer op je rekening staat, afhankelijk van je betaalmethode.

Houd er rekening mee dat als jouw retourzending niet aan onze gestelde eisen voldoet wij jouw retour helaas ook niet kunnen verwerken. Mocht je twijfelen of je retour goed binnen is gekomen? Stuur ons een mailtje via info@by-kie.nl

Wij vinden het erg vervelend wanneer wij niets meer voor u kunnen betekenen. Zorg dat je voor het retourneren goed het retourbeleid doorleest. 

- Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 100,- is de verzending gratis. Besluit je om items te retourneren en de waarde van de bestelling daardoor onder de € 100,- komt, dan zijn wij genoodzaakt om de gratis verzendkosten van het terug te betalen bedrag in mindering te brengen.

Garantie: 

Wij bieden 14 dagen garantie op onze artikelen mocht er iets niet goed zijn. Wij bieden geen wasgarantie op onze artikelen. Mochten er na het wassen van je bestelde item(s) problemen ontstaan is dit eigen verantwoording. Wij doen hier helaas niets mee. 

Mocht er een productiefout of iets dergelijks in u ontvangen item(s) zitten kunt u dit binnen 24 uur na ontvangst aangeven via de mail info@by-kie.nl. Wij ontvangen hier graag foto's bij. Mochten wij binnen 24 uur na ontvangst niets horen bieden wij geen garantie. 

- Wij geven geen garantie op lussen en of haken in gehaakte truien en of vesten.

- Wij bieden geen garantie op het pillen van items, losse draden, sieraden en riemen.

- Wij bieden geen garantie op gaatjes etc. die niet binnen 24 uur na ontvangst zijn aangegeven. 

Mocht je verdere vragen hebben met betrekking tot het retourneren en of garantie stuur gerust een mailtje naar info@by-kie.nl of contact ons via de contact pagina.